Zonder Omheiningsdraad

Navimow maakt gebruik van een virtuele grens, waardoor de noodzaak van een begrenzingsdraad overbodig wordt. De Navimow is eenvoudig te bedienen en beheren, waardoor u meer vrije tijd krijgt om de dingen te doen waar u van houdt, met een mooi gazon.

Bediening via app

Zelfs wanneer de lay-out van uw tuin wijzigt, kan Navimow zich snel en gemakkelijk aanpassen. Open eenvoudig de app en bedien de maaier van afstand om het werkgebied aan te passen, de robot besturen, maaihoogte aanpassen en push notificaties ontvangen.

Nieuw

EFLS: Exact Fusion Location System

Het RTX-positioneringssysteem verbetert de positioneringsnauwkeurigheid aanzienlijk. Door het combineren van gegevens van meerdere sensoren, kan Navimow zelfs de meest ingewikkelde terreinen aan, terwijl er volgens het meest efficiënte patroon gemaaid wordt.

Het systeem met slimme navigatie levert uitzonderlijke resultaten 

Het slimme navigatie-algoritme van Navimow kan het meest efficiënte maaitraject plannen en onmiddellijk wijzigen doorvoeren, waardoor herhaalde bewegingen vermeden worden en indrukwekkende resultaten behaald worden. Dit algoritme is adaptief en kan zich aanpassen aan veranderende omstandigheden van het gazon, waardoor de maai-efficiëntie aanzienlijke toeneemt.

BladeHalt* voor een robuust veiligheidssysteem

De BladeHalt-sensor biedt een aanvullende veiligheidslaag door het stoppen van de messen wanneer een voorwerp in contact komt met het detectiegebied 

*Dit is een laboratoriumfunctie die moet worden ingeschakeld in de app.

Via de app kan er een kanaal (oversteekplaats) tussen gezonnen worden vastgelegd.

Meerdere sensoren garanderen een hoog niveau van veiligheid van betrouwbaarheid.

Maait het gras in rechte lijnen

Doorkruis moeiteloos elk gazon

Navimow heeft voldoende kracht om zelfs de meest complexe terreinen aan te pakken. Met een 14-bit magnetische positioneringssensor, wordt de draaisnelheid en het koppel van de naafmotor goed geprogrammeerd. Het geleverde koppel wordt tot het maximum verhoogd tijdens het draaien aan lage snelheden, waardoor de maaier moeiteloos kan werken op hobbelige of ongelijke oppervlakken.

Ultrasoon sensor 

Voor het slim vermijden van obstakels,

De hoogwaardige ultrasoon sensor kan obstakels detecteren en de richting wijzigen om ze te vermijden.

Sommige modellen zijn uitgerust met een ultrasoon sensor. De sensor kan ook worden gekocht als een accessoire om op uw navimow-model te installeren

Verwerkt meerdere zones in perfecte volgorde.

Als de batterij leeg is, zal de maaier automatisch opladen en maaien hervatten op het punt waar dit gestopt werd.

Met een geluidsemmissie van minder dan 54 dB(A), zullen de weekends nooit meer hetzelfde klinken. 

Veiligheid

Navimow is uitgerust met vijf veiligheidssensoren die de omgeving detecteren en ervoor zorgen dat de maaier zich kan aanpassen aan wijzigende omstandigheden. Wanneer de maaier een voorwerp op zijn weg vindt, zal hij omkeren en in een andere richting verder werken.

Veiligheidsuitrustingen, zoals de liftsensor en bumpsensor en BladeHalt* zorgen voor de grootste veiligheid.

ANTI-DIEFSTAL

EFLS ( Exact Fusion Locating System) zorgt ervoor dat u altijd precies weet waar uw maaier zich bevindt.  Als de maaier zich buiten zijn virtuele grens beweegt, ontvangt de eigenaar een melding samen met realtime locatiegegevens in de app.

Slim algoritme voor geoptimaliseerd maaien

Slimme sensoren op de Navimow verzamelen en analyseren gebruiksgegevens. Wanneer er afwijkingen optreden tijdens het maaien of wanneer de omgeving verandert, zal loT-technologie autonoom het beste maaischema aanbevelen voor het op

NAVIMOW

Gazongrote

Ultrasoon-sensor

GPS ANTI-DIEFSTAL

Locatie bepaling via

APP bediening

4g  kosten

H500E

Tot 500m2

Optioneel

 

Wifi

✔️

 

 

1399
H800E

Tot 500m2

Optioneel

✔️

GPS

✔️

30 per jaar

1ste jaar gratis

1599
H1500E

Tot 500m2

Optioneel

✔️

GPS

✔️

30 per jaar

1ste jaar gratis

1999
H3000E

Tot 500m2

Inbegrepen

✔️

GPS

✔️

30 per jaar

3 jaar gratis

2499

Bij interesse komen wij graag bij u langs om te kijken welke robotmaaier het beste bij uw tuin past.

Gratis in de regio van ons bedrijf.

contact