NIEUWE ROBOTMAAIERS 2021 ROBOMOW / CUB CADET

TRACTORENHANDELONSTWEDDE is een CRD GECERTIFICEERDE ROBOT-DEALER   bij  CUBCADET & ROBOMOW. Dit houdt in dat wij de exclusieve lijn van robotmaaiers mogen verkopen, installeren en onderhouden en waar nodig repareren.

De robotmaaiers zijn ontwikkeld om uw gazon zo nauwkeurig mogelijk te maaien. De hoge kwaliteit stalen messen maaien uw gras voor maximaal gezondheid en dikte.

Ongeacht de grootte of de vorm van uw tuin, we begrijpen dat het uw trots en vreugde is. Dat is waarom de robotmaaiers zijn ontworpen om uw gazon te maaien net zoals u zou doen -absolute precisie. Van het aanpakken van ongelijke gazons tot lange gras en ingewikkelde randen, geen gazon is te moeilijk voor hen. De robotmaaier glijdt stilletjes over uw gazon, het maaien naar de standaard die u eist en waardoor u de vrijheid hebt om meer tijd te spenderen om de dingen te doen waar u meest van houdt in uw tuin. Welkom in de toekomst.

Wilt u weten of uw tuin ook geschikt is voor een robotmaaier?

Neem dan gerust contact met ons op.

VOLLEDIGE CONTROLE VIA SMARTPHONE

Met de App kunnen de robotmaaiers veilig en comfortabel met uw smartphone worden bediend en geprogrammeerd. Onze recente BLE 5.0-upgrade maakt nu een snellere gegevensoverdracht mogelijk tot 2 MBps en een buitenbereik tot 200m. Download de app, installeer hem op uw telefoon en ga maaien.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

De XR5 heeft het unieke vermogen om ook buiten het wiel te maaien, zodat u elke keer weer een nauwkeurige afwerking krijgt.

Hellingshantering

45% hellingshantering maakt

licht werk van de meest uitdagende gazonopstellingen

ZELF-REININGEND

Zelfreinigend dek en wielen, waardoor het onderhoud een koud kunstje wordt.

EASY TE GEBRUIKEN

Vanuit onze gebruiksvriendelijke interface en andere functies, waaronder het laadstation, zorgt Cub Cadet ervoor dat de XR5 snel en eenvoudig te installeren is.

ZWEVEND DEK

Een zwevend dek maait oneffenheden in het gazon feilloos door op elk terrein, waardoor zelfs de meest ongewone landschappen telkens weer een uitstekende maaibeurt krijgen.

WEINIG GELUID

Niet meer wachten op een zonnige middag om het gazon aan te pakken. Dankzij zijn aandrijfmotor is de XR5 zo stil dat hij ‘s nachts kan maaien…

GEPATENTEERD ALLE TERREINWIELEN

Hoe uw grasveld er ook uitziet, de gepatenteerde hoge tractie, all-terrain wielen kunnen er soepel en efficiënt mee navigeren.

4,3″ TOUCHSCREEN

Stel uw maaier in op de exacte instelling die u wilt met een eenvoudig te gebruiken 4,3″ LCD-touchscreen.

ZWEVEND MAAIDEK

Een zwevend maaidek maait oneffenheden in het gazon feilloos op elk terrein en garandeert zo een uitstekende maaibeurt, zelfs voor de meest ongewone landschappen.

100 MM MAAIHOOGTE

Hoog, dik gras is geen

probleem met een 100 mm

maximale maaihoogte.

GEPATENTEERD MAAISYSTEEM

Dankzij het gepatenteerde maaisysteem kunt u een geweldige gazon krijgen.

MOOI AFGEWERKTE RANDEN

Door over de rand van het wiel te snijden, geeft de XR5 u een afwerking om trots op te zijn, zelfs op ongelijkmatige oppervlakken.

360 GRADEN SENSOR

De obstakelsensor van de XR5 zorgt ervoor dat hij om elk obstakel heen kan navigeren (zorg er wel voor dat er tijdens het maaien geen kinderen of huisdieren op het gazon zijn).

BEHANDELT DIK GRAS EN ONEFFENHEDEN IN HET TERREIN

De betrouwbare XR5 zal je nooit in de steek laten. Hij komt niet vast te zitten en gaat betrouwbaar om met oneffenheden in het terrein.

Alle robotmaaiers

Robomow RT 700

Alle robotmaaiers

Robomow RT 300