TRACTORENHANDELONSTWEDDE is een CRD GECERTIFICEERDE ROBOT-DEALER bij CUBCADET & ROBOMOW. Dit houdt in dat wij de exclusieve lijn van robotmaaiers mogen verkopen, installeren en onderhouden en waar nodig repareren.

De robotmaaiers zijn ontwikkeld om uw gazon zo nauwkeurig mogelijk te maaien. De hoge kwaliteit stalen messen maaien uw gras voor maximaal gezondheid en dikte.

Ongeacht de grootte of de vorm van uw tuin, we begrijpen dat het uw trots en vreugde is. Dat is waarom de robotmaaiers zijn ontworpen om uw gazon te maaien net zoals u zou doen -absolute precisie. Van het aanpakken van ongelijke gazons tot lange gras en ingewikkelde randen, geen gazon is te moeilijk voor hen. De robotmaaier glijdt stilletjes over uw gazon, het maaien naar de standaard die u eist en waardoor u de vrijheid hebt om meer tijd te spenderen om de dingen te doen waar u meest van houdt in uw tuin. Welkom in de toekomst.

Wilt u weten of uw tuin ook geschikt is voor een robotmaaier?

Neem dan gerust contact met ons op.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van uw robotmaaier. Voor meer informatie, robotmaaiers of wilt u een robotmaaier aanschaffen neem dan gerust contact met ons op.
error: Content is protected !!